Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenes sík hajlásszöge

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
370
Valahol el keveredtem a számolásban segítséget kérek benne!!
Határozza meg az x+4/5=1-y/2=2z/6 egyenes és az x-y=3-2z sík hajlásszögét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
hajlásszög
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

0