Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
2072
Az ábrán látható kocka A csúcsából kiinduló élvektorai AB=p AD= q és AE=r.Fejezze ki a p,q, és r segítségével a GC, az AG és az FH vektorokat.
Valaki tudna esetleg segíteni levezetni a feladatot?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0