Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Oxidációs számos egyenletrendezés

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
643
Valaki eltudná ezeket magyarázni hogy rendezzem őket?
KMnO4 + HCl = Cl2 + KCl + MnCl2 + H2O
H2O2 = H2O + O2 (MnO2 katalizátor)
Cu + dil. HNO3 = Cu(NO3)2 + NO + H2O
Pb + HNO3 = NO2 + Pb2+ + NO3- + H2O



Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kémia, sztöchiometria, oxidációsszám
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

0