Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Reláció

Főoldal » Középiskola » Matematika
480
Adja meg az alábbi reláció tulajdonságait az E halmazon!
E={most élő nyulak}
R={(a; b)| a teatömege nagyobb, mint b testtömege}
Nevezetes reláció szerepel feladatban? Amennyiben ekvivalenciarelációról van szó, adja meg az osztályokat!

Adja meg az alábbi reláció tulajdonságait az E halmazon!
E={most élő emberek}
R={(a; b)| a vércsoportja megegyezik b vércsoportjával}
Amennyiben ekvivalenciarelációról van szó, adja meg az osztályokat!

Már a kérdéseket sem értem. Valaki tudna segíteni egyszerűen elmagyarázni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0