Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 8.osztály SŰRGŐS

Főoldal » Általános iskola » Fizika
365
Három azonos fémgömb elektromos töltése: q₁=12μC ; q₂=-2μC ; q₃=10μC. Ezeket a testeket összeérintik. Mekkora elektromos töltés lesz utánna az egyes gömbökben?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

0