Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hat´arozza meg az y értékét úgy, hogy az a = (4, 5, 2), b = (3, y, −1) ´es c = (5, 2, 3) cs´ucs´u paralelepipedon t´erfogata 5 egys´eg legyen!

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
357
térgeomtria
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
térgeomtria
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

0