Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Előre köszönöm

Főoldal » Általános iskola » Fizika
376
10 liter(kb.m1=10kg)t1=25 fokos es 25liter (kb. m2=25kg)forrásban lévő vizet egy teljesen zárt rendszerben összetöltünk.Mekkora lesz a keverék hőmérséklete?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Általános iskola / Fizika

Válaszok

0