Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Foton - a levezetés is érdekelne

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
472
Egy Φ=1,6·10^-10 W intenzitású, f=3,4·10^15 Hz frekvenciájú fény világítja meg a Wki=0,4⋅10^-18 J kilépési munkájú fotokatódot. A két elektróda között azonban még 45V feszültség is gyorsítja az elektronokat az anód felé. Ha a tört energiákat nem vesszük számításba, akkor pikoamperben (!) mérve mekkora áramot kapunk a körben?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
foton
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

0