Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Légyszi valaki

Főoldal » Általános iskola » Matematika
386
Végezd el az átváltásokat,az eredményt normál alakban add meg.
a) 0,0033 mm= dm
b) 20 tonna= kg
c) 0,1 liter= m³
d) 0,5 m²= hektár
e) 1 hét= perc
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0