Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tedd igazzá az alábbi egyenlőségeket a hiányzó adatok beirásával

Főoldal » Általános iskola » Matematika
556
a) 45 dm3 + 1650 cm3=........ liter
b) 12 m-...... cm =115,5 dm
c) 0,5 óra + 180 másodperc =....... perc
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0