Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Urnából, visszatevés nélkül

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
453
Egy urnában 7 piros, 6 zöld és 10 kék golyó van. Ebből húzunk ki véletlenszerűen 6 golyót visszatevés nélkül.

A = nem húzunk piros színű golyót;
B = legalább egy zöld színű golyót húzunk;
C = húzunk piros vagy zöld színű golyót;
D = húzunk piros és zöld színű golyót.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

0