Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazok

Főoldal » Középiskola » Matematika
386
Halmazok
Az A,B és C halmazokról tudjuk, hogy A\B={1,2,3,9,10} B\C={4,5,6,7,8} C\A={12,13,14,15} A,B,C metszete {11}
A és B uniója={1,2,3,4,5,6,7,8,11,12,13}
A és C uniója={1,2,3,4,5,9,10,11,12,13,14,15}
Határozzuk meg az A,B es C halmazokaz, ha tudjok hogy C=|6|
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
halmazok
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0