Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Feszültségosztós számítás

Főoldal » Középiskola » Fizika
345
Hiányzás miatt nem igen boldogulok a feladattal.
Adatok: Ube=38V, R4=550 R3=340 R2=280 R1=100
Keressük az Uad-t.
Re-t kiszámoltam, hogy 1270 illetve Ua, Ub, Uc, Ud is megvan. De hogy jön ki az Uad?
Ud+Ua?
Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0