Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Elemi rácsvektor

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
548
Egy ortorombos rácsban az elemi rácsvektorok hosszai: a1=2.1 Angström , a2=1.6 Angström, A3= 1.7 Angström. Az ortorombos rácsban az elemirácsvektorok egymásra merõlegesek. Válaszokat metrikus mértékegységben (m, 1/m, stb ) adja meg. Mekkora a b1 elemi reciprok rácsvektor hossza?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

0