Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Milyen n és k pozitív egészekre teljesülnek az alábbiak?

Főoldal » Középiskola » Matematika
315
Milyen n és k pozitív egészekre teljesülnek az alábbiak?
(n;k)= 13 , [n;k]=2002
Legkisseb közös töbszörös=2002
Legnaggyobb Közös ossztó=13
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
lkkt, lnko
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0