Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

"Adott két vektor: a = 10i +-10j és b =-3i +-8 j Határozza meg a c =a X b vektor értékét

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
416
"Adott két vektor: a = 10i +-10j és b =-3i +-8 j
Határozza meg a c =a X b vektor értékét
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

0