Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek, kérlek segítsetek!

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
406
Adjuk meg az alábbi egyenlet valós megoldását: 4x a másodikon +2x -1 =0. x1=_____. x2=______ ahol x1<=x2. A válaszokat előre is köszönöm!❤️
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

0