Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mágneses indukció és váltóáram

Főoldal » Középiskola » Fizika
489
Mekkora önindukciós feszültség indukálódik az egyenes tekercsben, ha
μ r =600, N=1000, l=20cm, átmérője 10cm, és az áramerősséget 0,2s alatt 0-ról
5A-ra növeljük?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0