Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika szögsebesség

Főoldal » Középiskola » Fizika
393
az alábbi adatokból kellene kiszámolni a
a, kerületi sebességet
b, fordulatszámot
c, szögsebessébet
az adatok:
T=1,59 s
△t=1 min
N=32,3
előre is köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika szögsebesség kerületi sebesség frekvencia
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0