Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek: egyenlet rendszerek.

Főoldal » Középiskola » Matematika
512
1. feladat Grafikus módszer
2x − y = 7
0,5y = x − 7

2. feladat Behelyettesítő módszer és egyenlő együtthatók módszerével kell megoldani.
3x − 2y = 8
2x + y = 10

3. feladat Behelyettesítő módszer és egyenlő együtthatók módszerével kell megoldani.
2x + y = 8
3x + 4y = 7

4. feladat Behelyettesítő módszer és egyenlő együtthatók módszerével kell megoldani.
2x − 3y = 4
1,5x − y = 3

5. feladat Összehasonlító, behelyettesítő módszer és egyenlő együtthatók módszerével
kell megoldani.
4x + 3y = 6
2x + y = 4
( Mivel ezt az egész témakört nem értem remélem valaki segít rajtam.)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, egyenlet, segítség, Egyenletrendszer, együtthatók
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0