Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEK

Főoldal » Általános iskola » Matematika
400
.Írd le intervallumként az alábbi halmazokat, majd ábrázold a valós számtengelyen!

a) A = { x R| – 3 x 2 }
b) B = { x R| x }
c) C = { x R| x 4 }
d) D = { x R| |x| }
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
segítség
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0