Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szívesen fogadok segítséget ezekben a matek feladatokban:)

Főoldal » Középiskola » Matematika
1011
1.Adottak a és b ellentétes irányú vektorok, a=13cm, b=21cm. Mekkora az |a+b|?
2.Egy alfa hegyesszög esetég tg"alfa"=1/3.Adja meg sin alfa pontos értékét.
3.Hány átlója van a konvex, 16 oldalú sokszögnek?
4.Egy áru árát 20%-kal csökkentették, így 2944 Ft lett. Mennyi volt az ár a csökkentés előtt?
5.Két pozitív szám közül kisebb kétharmad része a nagyobbnak. A nagyobb szám hány százaléka a kisebbnek?
6.Határozza meg a legkisebb pozitív egész számot, amely csak 0 és 7 számjegyeket tartalmaz és osztható 15-tel?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0