Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Feladat.(ami nem megy)

Főoldal » Középiskola » Matematika
722
1;Az "A halmaz elemei a kétjegyű négyzetszámok
B=(3×k\k€N).Határozzuk meg az alábu halmazzokat.
2;A=(0-ra végződő kétjegyű természtes számok)
B=(3×k\k€N)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0