Magántanárok » Emese
Magántanár


(még nincs értékelés)


Emese - Olcsón, általános iskolások korrepetálást vállalom matematika tantárgyból

  • Házhoz megy: Nagykőrös
  • Csoportot is vállal

Ár:
1200 Ft / órától (részletek)
Előnyben részesített napok / időpontok:
péntek, szombat
délután, este
Korrepetált tantárgyak:

Leírás
Kedves érdeklődő!

Olcsón, általános iskolások korrepetálást vállalom matematika tantárgyból Kecskemét-Nagykőrös környékén.
Legyen az egy anyagrész, amit nem teljesen értesz, amiben bizonytalan vagy és még gyakorolnod kell, vagy akár a központi felvételire való felkészülés is. Én segíthetek!
Házhoz megyek, de megbeszélhetünk más helyet is (például mehetünk a könyvtárba, vagy be is ülhetünk valahova és akár egy forrócsoki mellett is matekozhatunk:) ).
Olcsó alatt körülbelül 1000-1500 forint/órát értek. Abban az esetben, ha közösen olyan problémába ütköznénk, amit nem tudunk megoldani, vagy nem sikerülne úgy elmagyaráznom, hogy hasznos legyen, nem fogadom el az óráért a pénzt.

Egy kicsit még magamról, hogy jobban megismerj:
Általános iskolás koromtól kezdve 10 évig emelt szinten tanultam a matematikát heti 5-7 órában. Jelenleg emelt szintű biológia, illetve fizika érettségire készülök, ezzel pedig Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi szakára. Iskolámban lehetőségem van rendszeresen laborfoglalkozásokon részt venni, illetve heti szinten vannak emelt szintű mérési feladataink.
Három általános iskolás húgom van akiknek rendszeresen segítek matekból, így van egy kis tapasztalatom a tanításban.

Türelmes vagyok. Ha szükséges többször elmagyarázom, megpróbálom másik irányból megközelíteni, előre vetíteni, hogy arra miért és hogyan lesz szükséged a későbbiekben.
Célom, hogy jó hangulatban segíthessek megérteni és megszerettetni a matematikát!:)

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet ez a rövid kiírás, és érdekelne ilyen alkalom, vagy esetleg egyéb kérdésed van hozzám, akkor keress meg e-mailben!

Árak
Tantárgy Ár (Ft / óra)
Matematika 1200 Ft / óra